Spuiterij

Autospuiterij regio Antwerpen

Uw auto spuiten in Borsbeek? Bij ons in de garage kunnen we verf spuiten in iedere lakkleur, waarmee we uw auto professioneel herstellen. We zijn uw ervaren spuiterij in Antwerpen en omgeving, waar we u graag helpen schade aan de auto weg te werken.

Wilt u uw auto laten spuiten en bent u benieuwd naar de voordelen in onze garage? We zetten er een paar op een rij:

  • Snel geholpen: geen lange wachttijden
  • Spuiten in de exacte kleur van de auto
  • Scherpe tarieven: geen hoge kosten
  • GRATIS VERVANGWAGEN

Het is uiteraard mogelijk om uw auto op te laten halen. Wij rijden die naar onze spuiterij, zodat u zelf niet bij ons langs hoeft te komen. We gaan aan de slag bij ons in de autospuiterij in Borsbeek, waar we ervoor zorgen dat de auto er weer als nieuw uit komt te zien. Wij spuiten de bumper, de motorkap en andere delen van de auto, netjes in de originele kleur van de lak.

Auto laten spuiten in Borsbeek

We hebben veel ervaring met spuitwerk voor auto’s in Antwerpen en omgeving. Dat betekent dat we de precieze kleur eenvoudig kunnen bepalen, waarmee we kleurverschil tussen de bestaande en de nieuwe lak voorkomen. We zorgen voor een professionele behandeling van uw auto, waarmee we ervoor zorgen dat die er weer als nieuw uit komt te zien.

Zoekt u een specialist in verf spuiten voor uw auto? Bij ons in de garage in Borsbeek beschikken we over professionele materialen en gereedschappen. Bovendien werken we met lak van de hoogste kwaliteit, waarmee we een hoogwaardige bescherming van de carrosserie garanderen. Het komt de kwaliteit en levensduur van uw auto ten goede, zodat u daarmee weer als nieuw kunt rijden.

Motorkap, bumper spuiten en meer

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw auto te spuiten in Borsbeek? We kunnen bijvoorbeeld de bumper spuiten, net als de motorkap van de auto. Heeft u veel last van steenslag op de auto of heeft de bumper schade opgelopen tijdens een aanrijding? Wij zorgen ervoor dat we die delen netjes herstellen, net als andere delen van de auto waar u te maken heeft met lakschade.

Uiteraard kunnen we de autospuiterij prijs op voorhand voor u berekenen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We laten u graag weten wat de kosten zijn om de auto te laten spuiten, waarbij we er natuurlijk voor zorgen dat het tarief niet te hoog oploopt.

Auto laten spuiten in Antwerpen en omgeving

Uw auto laten spuiten in Antwerpen en omgeving en daarvoor op zoek naar een specialist? Bij ons in de garage in Borsbeek zorgen we ervoor dat de auto er weer stralend uit komt te zien. Wij zorgen ervoor dat we de schade tot in detail wegwerken. We herstellen de lak en werken in dezelfde kleur als het origineel, waardoor we het kleurverschil tot een minimum beperken.

Meteen een afspraak maken voor een herstelling of benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op nummer 03 321 88 84 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.