Velgen

Velgen laten opknappen regio Antwerpen

De velgen van uw auto coaten? De mooiste keuze voor beschadigde velgen, zodat die er weer als nieuw uit komen te zien. Wij herstellen de uitstraling van uw velgen en beschermen die tegelijkertijd optimaal tegen winterse kou en neerslag.

Wilt u uw velgen herstellen in Antwerpen of omgeving? Bij ons in de garage in Borsbeek kunnen we die professioneel coaten. Het is dé manier om ze te repareren, door ze in hoge kwaliteit te spuiten en te polijsten. Zo repareren we ook aluminium velgen, terwijl we de kosten laag proberen te houden. De mooiste en beste wijze om ze professioneel op te knappen, zodat de wielen van uw auto er weer als nieuw uit komen te zien.

Velgen herstellen, spuiten, polijsten en meer

Benieuwd naar onze werkwijze? We repareren beschadigde velgen om ze vervolgens te spuiten en nadien eventueel nog extra te polijsten. Het is een uitstekend alternatief voor spotrepair en andere duurdere herstellingen, omdat u profiteert van een aantal belangrijke voordelen:

  • Egale coating op de binnen- en buitenkant
  • Makkelijker schoon te houden dankzij de juiste spuitproducten
  • Duurzame keuze: behoud van kwaliteit
  • Goedkope herstelling, lagere kosten dan bij het vervangen

Velgen coaten: professioneel herstel

Benieuwd hoe we te werk gaan als we uw velgen coaten? We kunnen uw velgen herstellen in Antwerpen en omgeving door de oude laklagen te verwijderen. We zullen ze zandstralen en daarna een beschermende basislak aanbrengen. Vervolgens brengen we de coat-kleur in de basis aan, om die af te werken met een beschermende toplaag.

Het resultaat zijn mooi herstelde aluminium velgen, dankzij de coating die we daarop aanbrengen. De mooiste keuze om ze er weer als nieuw uit te laten zien, zonder dat u daar veel kosten voor hoeft te maken. Onze werkwijze is voordelig, uitermate professioneel en bovendien gericht op resultaat voor de lange termijn. We laten u graag voorbeelden zien van andere velgen die we hersteld hebben, met uiteraard de foto’s van voor en na de coating-behandeling.

Velgen herstellen in Antwerpen en omgeving

Uw velgen herstellen in Antwerpen of omgeving en daarvoor op zoek naar een professionele garage? Kom naar Borsbeek, waar we u daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

We kunnen uw velgen coaten, uiteraard in de kleur die u wenst. Wilt u de originele kleur van de velgen laten herstellen, er zwarte exemplaren van maken of gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur? Geen probleem, we laten u graag de mogelijkheden zien of leggen u meer uit over de manier waarop we te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat de aluminium velgen van uw auto er weer stralend uit komen te zien.

Meteen een afspraak maken voor een herstelling of benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op nummer 03 321 88 84 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.