Koetswerk

Koetswerk, Carrosserie herstellen

Uitdeuken zonder lakschade en daarvoor op zoek naar een specialist in Antwerpen en omgeving? Bij ons in de garage in Borsbeek kunnen we krassen verwijderen van uw auto of kleine deuken uitdeuken. Het zijn twee van de mogelijkheden om het koetswerk netjes te herstellen, zonder dat de kosten daarvoor hoog op hoeven te lopen.

Zoekt u een specialist in uitdeuken in Antwerpen en omgeving of bent u benieuwd hoe we een buts uitdeuken? We maken daarvoor gebruik van professionele materialen en gereedschappen, zonder dat er nieuwe dure materialen aan te pas hoeven te komen. Dat levert een paar belangrijke voordelen op:

  • Voordelige keuze
    We kunnen vlot werken en hebben geen dure nieuwe materialen nodig. Bovendien kunnen we uitdeuken en krassen verwijderen zonder autolak, thinners en primers.
  • Milieuvriendelijk
    We repareren zonder invloed op het milieu, omdat er geen vervuilende producten aan te pas komen. Een duurzame keuze met een prachtig resultaat.
  • Kwaliteit
    We herstellen het originele koetswerk zonder lakschade, ook als we kleine krassen verwijderen. Het carrosseriewerk krijgt de originele kwaliteit terug.

Uitdeuken zonder spuiten

Benieuwd naar de mogelijkheden van uitdeuken zonder spuiten? Zonder te schilderen herstellen wij kleine deukjes in de carrosserie, waardoor u daar niets meer van terug zal zien. Bijkomend voordeel daarvan is dat we risico op roest voorkomen, omdat de lak van de auto netjes blijft zitten.

Het uitdeuken van de auto op deze manier is een vlotte, voordelige en kwalitatief hoogwaardige manier van herstellen. We kunnen de auto carrosserie herstellen, zonder dat we ingrijpende methoden hoeven toe te passen. Aan de andere kant kunt u rekenen op een stralend resultaat, waardoor de auto er na het uitdeuken zonder lakschade weer als nieuw uit zal zien.

Carrosserieherstellingen in Antwerpen en omgeving

Een specialist gezocht voor carrosserieherstellingen in Antwerpen en omgeving? Wij beschikken bij ons in de garage in Borsbeek over alle professionele materialen en gereedschappen die we daarvoor nodig hebben. Het betekent dat we vakkundig carrosseriewerk kunnen uitvoeren. Dat hoeft bovendien niet lang te duren, waardoor u de auto snel weer kunt ophalen en er als nieuw in kunt wegrijden.

Krassen verwijderen van uw auto

Krassen verwijderen van uw auto of heeft u last van kleine deukjes die zijn ontstaan tijdens het parkeren? Het is bepaald geen sieraad, vooral niet als het gaat om krassen of deukjes aan de zijde waar u altijd instapt. Wij begrijpen dat u daar graag wat aan wilt laten doen, het liefst zonder dat de kosten hoog oplopen. Onze specialisten kunnen uw auto uitdeuken zonder spuiten, waarmee we er op een voordelige manier voor zorgen dat we de schade tot in detail voor u herstellen. Sterker nog, de meeste van onze klanten herkennen hun auto niet meer terug en kunnen de eerdere schade ook zelf niet meer terugvinden op de auto.

Meteen een afspraak maken voor een herstelling of benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op nummer 03 321 88 84 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.